maanantai 11. toukokuuta 2009

Päivän uutiset Olavisaatanan sanoin.

Ei saatana. Luin äskön iltalehdestä juttuja että mies oli vahingossa sahannut vaimoaan moottorisahalla kaulaan ja että joku poliisi oli ampunut pikku muksun kun se oli heilutellut leikkipyssyä. Mikä vittu amerikkalaisia vaivaa?!! Tai no voiko ihmetellä jos euroopasta on kaikki epäonnistujat ja onnenonkijat kautta aikain sinne menneet ja paskaa sukuaan jatkaneet. Koko maailma maksaa nyt amerikkalaisten takia taloustaantuman aihettamaan laskua työpaikoillaan ja hintojen nousuna. Jes!! No se jenkeistä. Toivon että he tappavat kaikki itsensä tai kuolevat nälkään.

Niklas Hagman teki miehen työn ja vilautti persettä bussin ikkunasta. ja tästä YLEn naistoimittaja oli hämillään.(vai kostuvatko housut) Eikös jääkiekkoilijoilla ole hyvä perse? En tajua nykymaailmassa ei saa tehdä enää mitään hauskaa ja pikkuisen repäisevää ettei joku siitä vingu ja valita. Vittu mitä tosikoita!! Lupaan että joka kerta kun matkustan bussilla vilautan bebaa ikkunasta. Siinä on vielä komeat hampaan jäljetkin ja mustelmat perjantain sauna reissusta siuroon. Kuljen kyllä niin harvoin bussilla että ne taitavat parantua ennen sitä. No se perseistä.

Säästä en tiedä ku en osaa ennustaa.

OS

1 kommentti:

  1. Täs puhut asiaa.On hianoo lukee ja tietää etten oo yksin samaa mieltä. Onneksi meillä nokialaisilla on kuitenkin miesten kolmonen, jossa voi persettä esitellä. Eikä siitä tarvi seuraavan päivän nokian uutisista lukee tai saati pyydellä keneltäkään anteeksi.

    VastaaPoista