sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Oodi muusalleni

Mikä vittu suomalaisia vaivaa? Täällä kaikki kulkee niin hitaasti. Rahankin siirto pankista toiseen kestää 2 päivää, vaikka niitä vitun konttoreita on vieri vieressä!!
Niin, ja jos sulla sattuu oleen asiaa sinne pankkiin sisälle joskus, niin siellä se odotus onkin niin vitun mukavaa. Mummot kirjauttaa eläkkeitään pankkikirjoille ihan ku ne ei siä tilillä pysyis, jos ei se jossain saatanan vihossa lue.. ja sit maksetaan laskuja, ku ne maksuautomaatit on niin vaikeita. Niin, ja sit nostetaan rahaa viä. Sitten jaaritellaan sairaudet ja muut jupinat. Haa, uusi liikeidea, senioripankkikeskustelukahvila!

Liikennevalossa kun valo vaihtuu vihreäksi. Ensin huomataan että oho se on nyt vihree, sitte laitetaan vaihde ykköselle. ja sama toistuu joka autossa.. Suomessa valoista pääsee ehkä keskimäärin 5 autoo, kun muualla Euroopassa 25. Vittu tekis taas mieli repiä pää irti juurineen.. No se liikenteestä.

Kaupankassajonot---> jäätelö sulaa, hermo palaa, kaljat lämpenee. Vittujen vittu.. Ku olis edelleen sama lähikauppameininki kuin 80-luvulla viä oli, niin ei tarvis kaikkien ängetä samaan saatanan markettiin. Voi elämä, että niissä oli kiva käydä! Jos olit unohtanut rahat kotiin, niin maksoit sit ens kerralla. Idyllinen tunnelma - ei kiirettä, ei jonoja, tai jos oli jonoa niin jonossa oli kaikki tuttuja, joiden kanssa vaihtoi siinä samalla kuulumiset.

Eli kuka huomaa hirveän ristiriidan? Markkinatalous on tehnyt sen että vain suuret pärjää ja silti toitotetaan että yrittäminen kannattaa.. Millä vitun rahoilla mä nyt joku ideaparkin perustan?!!!
Tää koko juttu lähti iha raiteiltaan ja mua vituttaa niin paljon että taidan riipasta pikku kännit ja soittaa Vanhasen Matille ja haukkua sen pystyyn ja pinoon.

Silmittömällä raivolla suoraan munille: OLAVISAATANA

Viikon uutiset

Johanna tukianen ei saa palkkaa esiintymisestään RMJssä.. kuka vittu se on ees sinne päästäny esiintyy ja samassa jutussa sanotaan että jotkut esiintyjät saavat 100000e. Hmm ämmä jolla ei oo ku yks vitun hirvee biisi----> Tottakai sille pitää maksaa vaikka 1 jäsenyys painonvartijoihin.

Henna saa sittenkin leuan. Jeee. Toivottavasti se ottaa sellasen Ridge Forrester leuan. Tässä päivän tärkeimmät uutiset


Niin joo joku oli kaapattu ja parilta lapselta oli löytyny sikainfluenssaa ja jotain muuta jonnin joutavaa..

OS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti