lauantai 22. maaliskuuta 2014

Putin kysy multa ohjeita maailman valloitukseen.

On ollu tässä vähä kaikenlaista, sotaa noitten raamattukerholaisten kans niin en oo kerenny tänne kirjotteleen(vittu ei oo vaan kiinnostanu).

Joo oon seurannu virne naamalla tota Krimin hössötystä. En vaan tajua mitä vittua mitä YK, G8, jenkit ja EU luulee voittavansa jos Putin haluaa sen pienen saaren jossa suurin osa ihmisistä on venakkoja. Jotain naurettavia pakotteita ynnämuuta yhdentekevää paskaa mistä ei ole venäjälle mitään haittaa, mutta esim. Suomelle on ku meijän on pakko viäki kuulua tohon paska EU:hun. Suomen talous on kuitenkin aika paljon Venäjän varassa. Maakaasu loppuu syksyllä, ja kyllä noi ryssätki osaa varmasti lyödä pakotteet kaikille maille jotka niille on nyt alkanut vittuileen. Eli suomesta ei varmasti viedä Venäjälle enää mitään. Tekee vitun hyvää tälle Suomen niin helvetin kovalle talouskasvulle..

Kun jenkit hyökkäs viimeksi Irakiin YK kielsi, mutta eipä jenkeille laitettu mitään pakotteita. Ja ne huökkäs sinne vaan öljyn perässä. Kaikki muut syyt oli pelkkää kusetusta.

Ja sit nää mun kaikista eniten vihaamat Jutkut. Tämä arkiviholliseni aurinko, josta koko jumala on keksitty. Ja hänen poikansa Jesse. Ne saa perkele rellestää ihan miten sattuu. Palestiinalaisten alueita vallataan, jossa he ovat asuneet vuosisatoja. Onko ihme jos kotisi ja viljelysmaasi viedään, sen takia että juutalaiset haluavat rakentaa lisää siirtokuntia, ilman että saat siitä mitään korvausta ja jos vastustelet tulee luotia. Varmasti rauhallisempaakin ihmistä alkaa vituttamaan. suosittelen muuten katsomaan dokumentin 5 broken cameras. https://www.youtube.com/watch?v=3K-mGWy9iUg tuossa linkki. YK on kieltänyt Israelia rakentamasta lisää siirtokuntia, eihän jumalankansan tarvitse ketään kuunnella. Vittu että alko taas vituttaan. Olis Aatu saanu olla muutaman vuoden enemmän vallassa niin olis päästy tostaki paska porukasta. Ja jos jumala suojelisi tätä paska kansaa mihin se tarvitsee ydinaseita? Tässä muutama vuosi sitten israelilaiset pommittivat rauhanturvaajien tukikohdan lähellä Libanonin rajaa jossa kuoli rauhanturvaajia josta 2 oli suomalaista. Israel ei edes vaivautunut pyytämään tekoaan anteeksi, eikä maksanut edes kuolleiden omaisille korvauksia. Suomen valtio maksoi nekin omasta pussista.

Jutkut ja jenkit tappaa kymmeniä päivässä, mutta jos Venäjä "valloittaa" jonkun pikku saaren jossa asuu 75% venäläisiä niin siitä nousee hirvee haloo..

Tässä se huomataan kuka ja ketkä omistavat median suuren voiman..

Ja saatana joka vitun kirkossa ja helluntaiseurakunnassa kerätään rahaa juutalaisille, ympäri eurooppaa ihmisiä menee Israeliin juutalaisten  viini- ja appelsiinitiloille töihin ilmaiseksi.


Alko vituttaan niin paljon että lähen ostaan AK-47 ja lähen ampuun juutalaisia..

Haistakaa kaikki vittu

OS

1 kommentti: