tiistai 29. syyskuuta 2009

Matti Vanhanen---> Dementikko tissiposki.

No niin nyt Masa pistää parastaan. Pääministerillä ei oo ilmeisesti varaa ostaa lautojaan itte. Entisen muijansa se haastaa oikeuteen, ku toinen koittaa saada vähä massia kirjoittamalla kirjan heidän yhteisestä lemmenajasta. Käräjillä ei onnistunu, niin ei muutaku juttu hoviin. Eikö se vitun idiootti tajua, ettei ketään kiinnosta sellanen kirja. Paitsi nyt se tietenkin kiinnostaa, kun harmaa naama pyörittää juttua eri oikeusasteissa. No se siitä Ruususesta ja kirjasta.

En oikeen tajua tätä säätiö soppaakaan, jos joku säätiö tekee niin hyvää tulosta, että se on ylijäämäinen, niin millä helvetillä RAY tukee joka vuosi monella miljoonalla kyseistä säätiötä. Voi olla, että jos Masa häärää molemmissa firmoissa niin sillä "ehkä" on näppinsä pelissä siinä. Mää en tajua. Miten vitussa tollanen harmaa selkärangaton limanuljaska voi vaan porskuttaa vuodesta toiseen? Enkä todellakaan tajua miten vitussa se voi edes kiinnostaa ketään naista? Tai toisaalta, kyl se vielä hetken voi kiinnostaa, ku sillä on kuitenki valtaa.. ja valta ja rahahan naisilla yleensä ratkaisee. Tässä vaan alko naurattaa, että kuinkahan monen naisen mielestä Masa on hottis sit, ku se on saanu monoo. No joo, pitäkööt sekin tunkkinsa. Paskahousu mikä paskahousu.

Mutta nyt ku Masa ärähteli YLEn jutusta, että se oli tahallaan julkaistu just nyt, koska on tää vaalirahakohukin. Mutta kyseisessä ohjelmassa sanottiin, että juttua on tehty ja selvitetty jo yli vuoden ajan ennen kuin se eilen sitten lähetettiin telkkarista. Ja hauska yksityiskohta asiassa on se, että Masa vaatii ihan varmaan sen takia YLEä paljastaan lähteensä, koska se on saanut niin monta lähetystä eri firmoilta, että pelkää paljastavansa väärän. Ja toisaaltahan Masa paljasti jo yhden väärän, ku sano kirjahyllyn puut jo ilmaseks saaneensa..

Hauskaa kyllä. Kerrankin politiikka on kiinnostavaa :D Hyvä Matti, se on sun ansioo!!
Jos joudut nyt Masa eroon, niin voithan hakee RAYn toimitusjohtajan paikkaa ja perustetaan sulle uus oma säätiö, niin voi sinne sit laittaa ittelles massia, että pärjäät. Niin ja rakennetaan sulle uus talo.


OS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti